Vähemmän melua - enemmän elämää

Tontti vaaramaisemalla yhdestä Suomen ainutlaatuisimmista paikoista? Upouuden Hetki-naapuruston tontit ovat nyt varattavissa.

Kansallispuiston huomassa

Asu keskellä Pyhä-Luoston kansallispuistoa, yhtä Suomen merkittävimmistä luontonähtävyyksistä. 400-vuotiaat metsät, upeat tunturimaisemat ja dramaattiset rotkolaaksot tarjoavat ikimuistoisia ulkoiluhetkiä – alkaen kotioveltasi.

Maailmanluokan palveluita

Luoston ja Pyhän keskukset tarjoavat maailmankuuluja palveluita niin hemmottelun kuin hurjastelun ystäville. Ikoniset laskettelukeskukset tarjoavat valtavan määrän huippuluokan elämyspalveluita ympäri vuoden. Miltä kuulostaisi hypätä rinteeseen työpäivän jälkeen?

Uniikki miljöö

Tarunhohtoisen Luoston ainutlaatuinen tunnelma on säilytetty tarkkaavaisella kaavoittamisella: ikoniset kelokylät ja ihmisenkokoiset naapurustot luovat tunturikeskukseen hurmaavan kylämäisen tunnelman. Alueen kaavoitus varmistaa, että Luosto pysyy tunnelmallisena myös jatkossa.

Naapurusto & maisemat

Hetki-tontit on sijoitettu Luoston Kantapäävaaralle – yhdelle alueen parhaista revontulipaikoista. Ikkunasta ja takapihalta aukeavat näkymät yhdelle Suomen kauneimmista tuntureista: 514-metriselle Ukko-Luostolle. Luoston keskustan palvelut odottavat kävelymatkan päässä.

Etätyö 2.0

Valokuitu takaa nopeat ja luotettavat verkkoyhteydet Hetki-asunnoista etätöitä ja opintoja tekeville. Myös kodin viihdejärjestelmät toimivat valokuidun avulla saumattomasti. Luoston sijainti keskellä Lapin vilkkaimpia lentokenttiä takaa ripeän pääsyn ympäri maailmaa.

8 vuodenaikaa

Luostolla vuodenajat lumoavat voimakkuudellaan. Yöttömästä yöstä maagiseen ruskaan, ensilumen ajasta tunnelmalliseen joulukaamokseen – jokainen hetki on enemmän kun luonto ympärilläsi elää täysillä jokaisessa vuodenajassa.

Greetings from Sodankylä!

Rivitalo- ja omakotitalotontit

25 erillistalotonttia
2 rivitaloaluetta
2 000m² – 4 000m²

Löydä uudenlainen rauha keskeltä tähtien erämaata, kivenheiton päästä Luoston keskuksesta. Tutustu tontteihin oheisen kaavoituskartan avulla ja varaa omasi. Hetki-tontit sopivat niin vakituiseen asumiseen kuin vapaa-ajan rakentamiseen.

Welcome to the Nordic home of Now.

Tutustu tontteihin
Varaa tontti

Pohjoisen taika kohtaa modernit mukavuudet. Kivenheiton päässä Luoston keskuksesta sijaitseva Hetki tarjoaa ainutlaatuisia mahdollisuuksia niin uutta kotia etsiville kuin rakennuttajille.

Lapin sydämessä sijaitseva Luosto on houkutellut tunnelmallaan ja uniikilla sijainnillaan luokseen matkailijoita maailman jokaisesta kolkasta. Yhdistelmä koskematonta luontoa, Luoston ja Pyhän laskettelukeskusten palveluita ja ainutlaatuista kelokylän tunnelmaa – Hetki inspiroi ja tarjoaa mahdollisuuden elää enemmän.

Tervetuloa elämään Hetkessä.

Tiedustelut:

Ari Pesonen
Kehitysjohtaja / Sodankylän kunta
040 769 5950
ari.pesonen@sodankyla.fi

Greetings from Sodankylä!

Moments of Magic

Vähemmän ärsykkeitä ja melua, enemmän elämää. Miltä sinun Hetkesi näyttäisi?

Lähetä yhteydenottopyyntö

Kiinnostunut kuulemaan lisää uniikeista Hetki-tonteista? Kerromme mielellämme lisää.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.