Hyödynnä Luoston todellinen potentiaali

Ikonisella Luostolla on pulaa majoituskapasiteetista. Tämä on täydellinen Hetki elämykselliselle majoitusrakentamiselle.

Dynaaminen Pyhä-Luosto

Pyhä-Luoston kansallispuisto, vetovoimaiset laskettelukeskukset ja kansainvälisesti tunnettu Luoston alue avaavat hulppeita mahdollisuuksia majoitus- ja elämysliiketoiminnalle. Luoston majoituskapasiteetti kaipaa kipeästi täydennystä.

Naapurusto & maisemat

Hetki-tontit on sijoitettu Luoston Kantapäävaaralle – yhdelle alueen parhaista revontulipaikoista. Vierailijoita hemmottelevat ikkunoista ja takapihalta aukeavat näkymät yhdelle Suomen kauneimmista tuntureista: 514-metriselle Ukko-Luostolle. Luoston keskustan palvelut odottavat kävelymatkan päässä.

Maailmanluokan palveluita

Luoston ja Pyhän keskukset tarjoavat maailmankuuluja palveluita niin hemmottelun kuin hurjastelun ystäville. Ikoniset laskettelukeskukset tarjoavat valtavan määrän huippuluokan elämyspalveluita ympäri vuoden. Palvelut ja elämysmahdollisuudet takaavat vetovoiman myös tulevaisuudessa.

Joustavaa yhteistyötä

Sodankylän kunta ja Visit Pyhä-Luosto ry tukevat liiketoimintaansa avaavia toimijoita joustavasti ja asiakaslähtöisesti. Luoston yrittäjäyhteisö tunnetaan yhteistyökykyisenä verkostona: alueen kehittyminen tukee kaikkia!

Uniikki miljöö

Tarunhohtoisen Luoston ainutlaatuinen tunnelma on säilytetty tarkkaavaisella kaavoittamisella: ikoniset kelokylät ja ympäriltä löytyvä koskematon luonto luovat tunturikeskukseen hurmaavan kylämäisen tunnelman. Alueen kaavoitus varmistaa, että Luosto pysyy tunnelmallisena myös jatkossa.

8 vuodenaikaa

Luostolla vuodenajat lumoavat voimakkuudellaan. Yöttömästä yöstä maagiseen ruskaan, ensilumen ajasta tunnelmalliseen joulukaamokseen – jokainen hetki on hieman enemmän. Luosto elää matkailun sykkeessä vuoden ympäri. Lisäsäpinää tuovat Sodankylän vetovoimaiset tapahtumat.

Greetings from Sodankylä!

Resort -alue

2 tonttia
tontin koko n. 10 000m²
Luoston keskus kivenheiton päässä

Unelmien lomakylä keskelle tähtien erämaata, kivenheiton päästä Luoston keskuksesta? Tutustu tontteihin oheisen kaavoituskartan avulla ja varaa omasi.

Welcome to the Nordic home of Now.

Tutustu tontteihin
Varaa tontti

Pohjoisen taika kohtaa modernit mukavuudet. Kivenheiton päässä Luoston keskuksesta sijaitseva Hetki tarjoaa ainutlaatuisia mahdollisuuksia niin uutta kotia etsiville kuin rakennuttajille.

Lapin sydämessä sijaitseva Luosto on houkutellut tunnelmallaan ja uniikilla sijainnillaan luokseen matkailijoita maailman jokaisesta kolkasta. Yhdistelmä koskematonta luontoa, Luoston ja Pyhän laskettelukeskusten palveluita ja ainutlaatuista kelokylän tunnelmaa – Hetki inspiroi ja tarjoaa mahdollisuuden elää enemmän.

Tervetuloa elämään Hetkessä.

Tiedustelut:

Ari Pesonen
Kehitysjohtaja / Sodankylän kunta
040 769 5950
ari.pesonen@sodankyla.fi

Greetings from Sodankylä!

Moments of Magic

Miltä näyttää loma ikonisella Luostolla? Tutustu elämyksiin ja palveluihin osoitteessa:
https://www.luosto.fi/

Lähetä yhteydenottopyyntö

Kiinnostunut kuulemaan lisää uniikeista Hetki-tonteista? Kerromme mielellämme lisää.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.